ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

plastika-agrotika-eidi-syskevasias

Η ιστορία της εταιρείας μας ξεκινάει το 1983, όταν ο πατέρας μας, Σπύρος Αντωνίου δραστηριοποιήθηκε στον τομέα του εμπορίου και των διανομών, ως αντιπρόσωπος. Το 2005 συνεχίζοντας τη μακροχρόνια αυτή παράδοση, πάντα όμως με τον ίδιο ενθουσιασμό και πάνω απ’ όλα με γνώμονα το σεβασμό στον καταναλωτή,ο ίδιος και τα παιδιά του, ο Δημήτρης και η Αρετή, ίδρυσαν την ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜ & ΣΙΑ ΟΕ.

Μια εταιρεία που εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 11 στρεμμάτων στην Ανθήλη Λαμίας και παρέχει πώληση και διανομή ειδών συσκευασίας και ειδικότερα αγροτικά είδη συσκευασίας, όπως ελαιόπανα – ελαιόδιχτα, σάκκοι όλων των ειδών, ανοξείδωτα δοχεία, βαρέλια αποθήκευσης, κουβάδες ελιάς, φύλλα – υλικά θερμοκηπίου, υδροδεξαμενές, δύχτια, υλικά συσκευασίας, δοχεία τροφίμων, υλικά άρδευσης, και διάφορα άλλα. Όλα τα παραπάνω προϊόντα, είναι έτοιμα προς παράδοση στις εγκαταστάσεις μας, σε αποθηκευτικούς χώρους έκτασης δύο στρεμμάτων, καθώς και για διανομή, με πληρότητα ιδιόκτητων φορτηγών αυτοκινήτων.

Μια οικογενειακή επιχείρηση με ευέλικτη στελέχωση, στηριγμένη στην ατομική και ομαδική προσφορά, με προσωπικό εξειδικευμένο τόσο στις πωλήσεις όσο και στις διανομές, η οποία έχει δημιουργήσει άριστες προϋποθέσεις εξυπηρέτησης των πελατών της, αλλά και μια σχέση εμπιστοσύνης, κάτω από ανταγωνιστικές συνθήκες στην αγορά της ευρύτερης περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς και της Θεσσαλίας.

ΒΙΝΤΕΟ #1

 

MEDIA

ΒΙΝΤΕΟ #2